Assemblea General 2014

L’Associació de Professors de Física i Química de Catalunya convoca a tots els seus socis a l’Assemblea General que tindrà lloc el divendres dia 14 de novembre de 2014 a les 16:00 en primera convocatòria i a les 16:20 en segona convocatòria, a la seu del Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya (Rambla Catalunya, 8. pral. 08007 Barcelona).

Després de d’un parell d’endarreriments per incompatibilitat de dates us convoquem a tots a l’Assemblea General de l’Associació on haurem d’elegir una nova Junta. Per aquest motiu tornem a obrir un nou termini de presentació de candidatures, que finalitzarà el mateix dia de l’Assemblea.
Després d’un període molt actiu durant l’Any Internacional de la Química ens hem centrat en mantenir el contacte amb diversos càrrecs de l’administració per exposar les nostres inquietuds i necessitats, fer arribar la nostra opinió sobre la LOMCE i la necessitat de valorar el treball experimental. Ara és el moment que l’Assembla opini sobre les accions formatives i informatives que poden interessar més als socis.
Estem encetant un parell de projectes força interessants i ens agradaria tenir
l’oportunitat de poder parlar de l’apFQc i decidir tots plegats com enfoquem el futur. No hi falteu.

Del 2 al 14 de novembre podeu presentar les vostres candidatures a la adreça electrònica: associacio@fisicaiquimica.org (amb copia a rmelia@xtec.cat).

Totes les candidatures presentades es comunicaran als socis, juntament amb la informació que desitgeu fer-los arribar. La junta actual està a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte sobre l’Associació o sobre la presentació de candidatures. Si necessiteu els estatuts o qualsevol cosa i no ho trobeu a la web podeu sol·licitar-ho per correu electrònic a les adreces indicades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s